Karpuzlu Limonata

Karpuzlu Limonata
17 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Karpuzlu Limonata için

Malzemeler

  • 6 dilim karpuz
  • 4 su bardağı soğuk su
  • 1 su bardağı limon suyu
  • Yarım su bardağı toz şeker

Servis için

  • Buz
  • Karpuz dilimleri
  • Nane yaprağı
Karpuzlu Limonata

Nasıl Yapılır

Karpuz dilimlerinin çekirdeklerini çıkartın. Püre kıvamına gelinceye kadar blenderdan geçirin ve bir sürahiye alın. Su, limon suyu ve toz şekeri ilave edip şeker tamamen eriyinceye kadar karıştırın. Servis bardaklarına paylaştırıp buz ilave edin. Karpuz dilimleri ve nane yaprakları ile süsleyerek servis yapın.

Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo