Lezzet Online Ana Sayfa
  Yardım Yardım  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Ezel İntikamından Vaz Mı Geçiyor

Gönder Gönder Sayfa  123>
Yazar
mos Açılır Kutu Gör
Senior Member
Senior Member

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 110
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı mos Alıntı  GönderCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ezel İntikamından Vaz Mı Geçiyor
    Gönderim Zamanı: 29 Mayıs 2010 Saat 12:15
Ezel İntikamından Vaz Mı Geçiyor?
Öncelikle dizinin son sahnesinden yola çıkarak başlamak istiyorum. Ezel ile Ramiz satranç oynarken Ramiz “bu senin oyunun” diyerek satranç oyununu sembolik olarak Ezel'in intikamına benzetti. Ramiz gittikten sonra Ezel satranç masasına ayağıyla iterek devirdi ve “Eyşan” diye sayıkladı. Bu akıllara Ezel “Ezel futbolcu mu olmak istiyor?” sorusunu getirmese de “Ezel intikamından vaz mı geçiyor?” sorusunu getirdi.

Aslında dizi zaten intikam üzerine kurulu. Yani intikamından vazgeçmesi çok düşük bir ihtimal. Daha büyük bir ihtimal ise Ezel'in ikilemde kalarak zararlı çıkması olacaktır. Daha önce Cengiz'den az da olsa intikam alırken bile zorlanmıştı Ezel. Görünen o ki intikam hazırlarken Ezel, ama alırken, ki Ramiz Dayı ne kadar çaba gösterirse göstersin arada Ömer oluyor. Bu cümleden sonra aklıma Ramiz Dayı ile Ezel muhabbetinde geçen Ezel'in “Bahar'ı hesaba katmamıştım” sözü üzerine Ramiz Dayı'nın “Ben de seni hesaba katmamıştım”cümlesi geldi. Eyşan'dan intikam alırken Bahar'ın sürpriz bir girişimi de olabilir. Eyşan'ın kendisinin hastalığından kurtulması için Ömer'i aldattığını söylebilir. Sürpriz diyorum çünkü bu bölümde (29) gördüğümüz üzere Cengiz, Bahar'ın yanına giderek aklını karıştırdı. Bu olay üzerine Bahar'ın biraz daha bekleyeceğini düşünüyorum.

Son olarak, önümüzdeki bölümlerde muhtemelen Ezel arada mutasyona uğrayarak Ömer olacak. Ramiz yine Ezel'i dize getirmeye çalışacak. Umarım diziye renk getiren ve arada bizi üzen Teyfik geri döner, ama artık hangi tarafta olacağı belli. Tabii işin içinde yine bir “Ramiz İşi” yoksa.

Herşey diziyi daha zevkli hale getirmek için...

Bu arada fragman yayınlandı.

youtube.com/ezel üzerinden izleyebilirsiniz.
Yukarı Dön
alpe Açılır Kutu Gör
Admin Group
Admin Group

Gönderilenler: 129
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı alpe Alıntı  GönderCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mayıs 2010 Saat 19:07
İşte ezelin heyecanlı 30. bölüm fragmanı :

Yukarı Dön
mos Açılır Kutu Gör
Senior Member
Senior Member

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı mos Alıntı  GönderCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2010 Saat 12:45
Söylüyor nihayet :)
Bu arada bu fragman ezel'in 2. versiyon fragmanı
Bu da 1. versiyon:

http://www.youtube.com/watch?v=OZTocifFILg
Yukarı Dön
alpe Açılır Kutu Gör
Admin Group
Admin Group

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı alpe Alıntı  GönderCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2010 Saat 19:05
Orjinalini yazan: mos

Söylüyor nihayet :)
Bu arada bu fragman ezel'in 2. versiyon fragmanı
Bu da 1. versiyon:

http://www.youtube.com/watch?v=OZTocifFILg

videoyu direk sitede izlenecek şekilde paylaşabilirsin. editörün üstünde film şeridi var onu tıkla linkini yapıştır ekle bu kadar
Yukarı Dön
mos Açılır Kutu Gör
Senior Member
Senior Member

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı mos Alıntı  GönderCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2010 Saat 19:37
Tam editör modunu bilmiyordum :)

Yukarı Dön
alpe Açılır Kutu Gör
Admin Group
Admin Group

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı alpe Alıntı  GönderCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Mayıs 2010 Saat 16:24

Tam editör modunu bilmiyordum :)

böyle güzel oldu evet :) bu arada bugün ezel var akşam kaçırmayın atv de
Yukarı Dön
mos Açılır Kutu Gör
Senior Member
Senior Member

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı mos Alıntı  GönderCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2010 Saat 17:01
Dün müthiş yine müthiş bir bölüm oldu. Umarım Ali ölmez.
Yukarı Dön
alpe Açılır Kutu Gör
Admin Group
Admin Group

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı alpe Alıntı  GönderCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2010 Saat 16:15

Dün müthiş yine müthiş bir bölüm oldu. Umarım Ali ölmez.

Evet bir kısmını bende izledim ezel ömer olduğunu itiraf etti
Yukarı Dön
papatyam Açılır Kutu Gör
Groupie
Groupie

Gönderilenler: 47
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı papatyam Alıntı  GönderCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2010 Saat 19:38
bugün yaprak dökümü var bayanlar seyrediyormusunuz bilmiyorum ama ben seyrediyorum 
Yukarı Dön
alpe Açılır Kutu Gör
Admin Group
Admin Group

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı alpe Alıntı  GönderCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2010 Saat 20:20
Orjinalini yazan: papatyam

bugün yaprak dökümü var bayanlar seyrediyormusunuz bilmiyorum ama ben seyrediyorum 

Yaprak dökümü için bir başlık var burada tartışabiliriz Wink :

http://www.lezzet.com.tr/forum/forum_posts.asp?TID=16&title=yaprak-dkm

Düzenleyen alpe - 02 Haziran 2010 Saat 20:20
Yukarı Dön
 Gönder Gönder Sayfa  123>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.65
Copyright ©2001-2010 Web Wiz