Lezzet Online Ana Sayfa
  Yardım Yardım  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Yurtdışında yaşamış veya gezmiş olanınız varmı

Gönder Gönder
Yazar
lezzetss Açılır Kutu Gör
Groupie
Groupie

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 68
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı lezzetss Alıntı  GönderCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Yurtdışında yaşamış veya gezmiş olanınız varmı
    Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2010 Saat 18:17
arkadaşlar yurtdışına gezi veya çalışma amaçlı gitmiş olanınız varmı varsa neresiydi ve nasıldı anlatırmısınız ?

ben bu yaz tatilimi yurtdışında geçirmeyi düşünüyorumda en uygun yeri seçmek istiyorum.
Yukarı Dön
seti Açılır Kutu Gör
Newbie
Newbie
Simge

Gönderilenler: 29
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı seti Alıntı  GönderCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2010 Saat 22:14
Kesinlikle Dubrovnik derim... Thumbs Up
Yukarı Dön
alpe Açılır Kutu Gör
Admin Group
Admin Group

Gönderilenler: 129
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı alpe Alıntı  GönderCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mayıs 2010 Saat 21:45
Ben daha önce almanyada kaldım. Gerçekten gelişmiş ve güzel bir ülke özellikle başkentteki müze ve hayvanat bahçelerini gezmeni tavsiye ederim, ayrıca geceleride gezebileceğin çok mekan var. Ayrıca çok miktarda (3-4 milyon kadar)türk bulunur ülkede buda bir avantajdır.
Yukarı Dön
lezzetss Açılır Kutu Gör
Groupie
Groupie

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı lezzetss Alıntı  GönderCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Mayıs 2010 Saat 16:40
Orjinalini yazan: seti

Kesinlikle Dubrovnik derim... Thumbs Up

Özel bir nedeni varmı acaba :)
Yukarı Dön
seti Açılır Kutu Gör
Newbie
Newbie
Simge

Gönderilenler: 29
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı seti Alıntı  GönderCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Mayıs 2010 Saat 17:50
Bakın güzel bir neden gibi görünmüyor mu :) ayrıca vize vs açısından da daha az masraflı ve daha az yorucu.... Wink
Yukarı Dön
lezzetss Açılır Kutu Gör
Groupie
Groupie

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı lezzetss Alıntı  GönderCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Mayıs 2010 Saat 18:20
evet çok hoş duruyor daha ayrıntılı incelememde fayda var sanırım
Yukarı Dön
bilgeinsan Açılır Kutu Gör
Newbie
Newbie

Gönderilenler: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı bilgeinsan Alıntı  GönderCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2010 Saat 23:13
kktc
Yukarı Dön
alpe Açılır Kutu Gör
Admin Group
Admin Group

Gönderilenler: 129
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı alpe Alıntı  GönderCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2010 Saat 12:29
Orjinalini yazan: bilgeinsan

kktc

o yurtdışı sayılmaz herhalde nede olsa yavru vatan LOL
Yukarı Dön
 Gönder Gönder

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.65
Copyright ©2001-2010 Web Wiz