Pirinçli tavuk sarma
Pirinçli tavuk sarma
Hazırlama Süresi: 0 dk
Pişirme Süresi: 0 dk
Bulgurlu ve meyveli tatlı
Bulgurlu ve meyveli tatlı
Hazırlama Süresi: 0 dk
Pişirme Süresi: 0 dk
Bakliyat türlüsü
Bakliyat türlüsü
Hazırlama Süresi: 0 dk
Pişirme Süresi: 0 dk

    Hazırlamak istediğiniz yemek türünü seçin ve Lezzet'in nefis resimli yemek tarifleri listelensin!






      sogan yakmama  merengli ve cilekli ekmek tatlisi  sebzeli fırı köfte  tabak dekorlar?  kara patlıcan  nuran göker  -6381)) and 9886=8048 and ((hlyy=hlyy  balığın yanında ne yenir  kürdan kebap  hilorık  tavuk nasä±l baäŸlanä±r  beef stranagoff  çikolatalı çatlak  çömlek eti  zeytin yaglı biber dolması  sulu köfte çorbası  yogurtlu irmik helvası  nohutlu kabak yemeği  fä±rä±nsä±z kek  ã§ikolota pasta  baharatlä± rosto  lahm  shawerma sosu  nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnäŸ098765r4ewwwwwwwe44445678999999999999999999999999999999999999  hamile  kafkas
      Posta kutunuzda püf noktalar, özel seçilmiş yemek tarifleri görmek kısacası Lezzet'i postanıza almak için lütfen üye olunuz.
      Adınız Soyadınız
      E Posta Adresiniz

      |
      |
      Limon

    Limon


    Kesik limonlarınız hemen kuruyorsa...

    Küçük bir tabağa toz şeker serpin, limonun kesik tarafını şekerin üzerine gelecek şekilde yerleştirin, iki hafta kurumadan saklayabilirsiniz.

    Limonun üzerine tuz dökün. Böylece limonu ikinci bir kullanıma kadar kuruyup bozulmadan saklayabilirsiniz.

     










    #
    #
    #
    #
    #
    #
    #







      Yorumlarınız Henüz yorum yapılmamış, ilk yorumu siz yapın !
      Sizde Yorum Yapabilirsiniz!
      Kayıtlı isminizin görüntülenmesini istiyorsanız, yorumunuzu yazmadan önce ÜYE GİRİŞİ yapınız.
      1
      0
      0
      Hazırlama süresi:0 dk
      Hazırlama süresi:0 dk
      Hazırlama süresi:0 dk
    TÜMÜ
    lezzet video
    Kabak çorbası
    • Kabak çorbası
    • 4 Kişilik
    • Hazirlanma Süresi: 30Dk
    • Pişirme Süresi: 15Dk
    Kaşar peynirli köfte
    Maskolin salatası
    Yeşil fıstıklı dondurma
      Tazeliğini uzun süre koruyan bisküviler